Landsholdet er et partyband fra København

Partyband

Landsholdet er dit nye yndlings partyband. Vi spiller live til din fest, og som akustisk trio med
sang, guitar og cajun kan vi skabe gnist og nærvær til alle begivenheder – både den intime
hygge og det helt store drøn af en fest.

Vi har et stort repetoire og spiller covernumre af forskellige kendte kunstnere, danske som udenlandske. Vi sammensætter aftenens playliste ud fra hvad vi har talt om der passer godt til dit arrangement og fornemmer derudover stemningen hen ad vejen.

Vi har priser fra 7000 kr, og priserne for vores mest brugte løsninger ligger mellem 10 og 16000 kr.

Hvad er et partyband?

Landsholdet er et partyband. Et partyband er et band som har festen i højsædet og som spiller covernumre af forskellige kendte kunstnere. Et partyband prøver ikke nødvendigvis at kopiere de forskellige kunstneres lyd ned til mindste detalje, men tilfører istedet deres egen lyd – deres egen fortolkning. Det er professionelle musikere der bruger andre kunstneres repertoire til at skabe en fest og har fokus på den nerve og glød der er i livemusik når det bliver udført af folk der giver sig hen til det.

Partybandet med den naturlige akustiske lyd

Landsholdet er et akustisk partyband. Akustisk betyder i denne sammenhæng at vi spiller på det man kalder akustiske instrumenter – altså instrumenter der giver lyd fra sig naturligt, uden at være sluttet til strøm – i modsætning til fx el-guitarer, keyboards, synthesizere osv. Det betyder at lyden er afrundet, behagelig og varm, hvis man skal prøve at beskrive den med ord, i modsætning til elektriske instrumenter hvor lyden måske kan være mere voldsom, hård og kold. Når man spiller på akustiske instrumenter i sammenhænge hvor der godt kan være en del larm, fx en fest, er det nødvendigt at forstærke instrumenterne så man kan skrue lidt højere op, og vælge et lydniveau der passer til lejligheden. Vi har derfor mikrofoner, mixerpult og højttalere med, som vi bruger til at forstærke lyden af de akustiske instrumenter. Den naturlige klang fra de akustiske instrumenter ændrer sig ikke men lydniveauet kan justeres op og ned så det passer til lejligheden. Vi kan i princippet godt spille lige så højt som el-instrumenter, og spille op til et brag af en fest på dansegulvet, men selve lyden er bare mere behagelig. Morten spiller på akustisk guitar (en Taylor 414ce-FLTD), Bo spiller også på akustisk guitar (en Yairi WY1), og Jonas spiller på Cajon (et sydamerikansk rytmeinstrument).

Party Trio – eller særlige ønsker

Landsholdet er som udgangspunkt en trio – dvs at vi er 3 musikere i bandet. Vi kan dog også imødekomme særlige ønsker om at udvide eller formindske bandet så vi fx bliver 2, 4 eller 5 mand istedet. På den måde kan vi passe til både små og meget store arrangementer.

Et band med to guitarister

Landsholdet har to guitarister fordi de udfylder hver deres rolle, som faktisk er ret forskellig. Morten spiller akkorder og rytme som er grund-elementerne i musikken og driver sangenes overordnede struktur fremad. Bo spiller alle de mere avancerede ting – riff, temaer, soli, og improvisationer – som alene ikke ville kunne fylde nok i lydbilledet, men som sammen med Mortens akkorder kommer til live og spiller op mod vokalen.

…og én på Cajon

Jonas spiller på Cajon – et sydamerikansk rytmeinstrument som ligner en lille trækasse man kan sidde på, men som han kan få til at lyde som et helt trommesæt. Der er altid nogen fra publikum der kommer op i pausen og spørger om lyden rent faktisk kommer fra den trækasse eller om vi har en hemmelig trommeslager siddende ude bagved. Det har Jonas dog indtil videre benægtet.

Ja – du har plads til et partyband

På grund af det akustiske setup, skal vi typisk bruge mindre plads end et tilsvarende elektrisk band. Specielt cajon’en sparer en del plads i forhold til et stort trommesæt. Man skal regne med at vi fylder ca 3×4 meter. Dette område dækker både plads til at sidde og spille, og den plads der kræves til vores lydudstyr og lysudstyr. Det er praktisk hvis der også er et afsides rum hvor vi kan lægge tomme transport-kasser og opholde os i pauserne.

Med Landsholdets akustiske setup kan man sagtens afholde koncerter i alt lige fra dagligstuer, pavilloner og verandaer til restauranter, selskabslokaler, cafeer, sommerhuse, industribygninger, værksteder, havetelte, forsamlingshuse, kroer, slotte, lader og hoteller.

Vi ordner alt det praktiske

Vi råder over alt det nødvendige udstyr. Vi har et fantastisk vellydende anlæg, lys til scene og dansegulv, og alt hvad der ellers skal bruges af professionelt udstyr og teknik. Vi har endda selv barstole med. Det eneste vi skal have stillet til rådighed er et strømstik i nærheden af scenen. Der er i det hele taget ikke noget praktisk du behøver at bekymre dig om – du skal bare nyde festen og kridte danseskoene.

Det eneste vi har brug for på aftenen er lidt mad og drikke. Det skal ikke være noget særligt.


Se video med Landsholdet Live

Se og hør 3 sange fra Landsholdets repertoire: “Kun For Mig” med Medina, “Sweet Home Alabama” med Lynyrd Skynyrd, og “Ayo Technology” med Milow.
Bliv kontaktet

Vi ringer dig op og tager en uforpligtende snak om livemusik til dit arrangement.

Del på sociale medier


Hvilke numre skal vi spille?


Er Landsholdet booket til din fest, så stem på dine favoritnumre her. Skriv password: [smartpwpages]