Book Landsholdet som partyband hvis du vil have musik til fest i København eller omegn

Musik til fest

Landsholdet er din leverandør af lækker, håndspillet, nærværende og kompetent musik til fest. Publikum bliver taget i hånden og ført sikkert igennem aftenen.

Landsholdets repertoire er gennemtestet ved utallige arrangementer landet over. Repertoiret er stort og tilpasses altid efter lejligheden så vi rammer den rette blanding af dans og lækker livemusik til ung og gammel.

Hvilken slags musik til hvilken slags fest?

Landsholdet har leveret livemusikken til et hav af vidt forskellige fester. Derfor har vi en god føling med hvilken slags musik der passer til hvilken lejlighed. Vi spiller til alle slags fester, fx:

Reception, Event, Bryllup, Fødselsdag, Firmafest, Gymnasiefest, Universitetsfest, Workshop, Seminar, Konference, Spillested, Pub, Bar, Café, Festival m.fl.

Hvilken rolle skal musik til fest spille?

Live musik til fest skal være en positiv og livsbekræftende oplevelse der sørger for at fest og stemning bliver ført i den rigtige retning.

Læs mere om musik til bryllup, musik til firmafesten og booking af partyband.


Se video med Landsholdet Live

Se og hør 3 sange fra Landsholdets repertoire: “Kun For Mig” med Medina, “Sweet Home Alabama” med Lynyrd Skynyrd, og “Ayo Technology” med Milow.Del på sociale medier


Bliv kontaktet

Vi ringer dig op og tager en uforpligtende snak om livemusik til dit arrangement.