Landsholdet spiller musik til bryllup i København og resten af landet

Musik til bryllup

Landsholdet er et partyband, som er eksperter indenfor musik til bryllup. Vi har festen i højsædet og spiller covernumre af forskellige kendte kunstnere, både danske og udenlandske.

Som akustisk trio med sang, guitar og cajon kan vi skabe den helt rigtige stemning på din store dag, og vi har sans både for den intime hygge og det helt store drøn af en fest.

Vi har priser fra 7000 kr, og priserne for vores mest brugte løsninger ligger mellem 10 og 16000 kr.

Landsholdet har styr på festen til dit bryllup

Vi har gennem de sidste 5 år spillet til over 50 bryllupper, og altid med stor succes. Vi elsker at spille til bryllupper, fordi det altid er en fest med følelserne uden på tøjet og det kan man virkelig mærke når man spiller. Det er fedt at mærke at man er med til at skabe en aften, som gæsterne, og særligt brudeparret, aldrig vil glemme.

Brudevals og sokker

Ved de fleste bryllupper starter vi med at spille brudevals kl ca 23:45 (traditionen siger at det skal være inden midnat). Efter brudevalsen skal der typisk klippes sokker og herefter udnytter vi at alle gæsterne er samlet på dansegulvet og starter direkte på første sæt. På den måde er dansegulvet fyldt lige fra starten.

Den helt rigtige musik til dit bryllup

I løbet af aftenen er vi meget opmærksomme på hvilken musik der falder i publikums smag, og om lydniveauet passer til arrangementet, så vi hele tiden kan tilpasse og udvikle sætlisten i den retning hvor vi kan se at det virker.

Særlige ønsker til repertoiret

Nogle brudepar har en bestemt sang eller 2, som de har et særligt forhold til – som de måske mødtes til første gang, eller som de altid danser til når de er sammen i byen. Vi plejer at få et tip om hvilke sange det drejer sig om, senest et par uger før, så vi kan nå at øve dem og have dem med på aftenen.

Der er mulighed for endnu en dans til dit bryllup

Når vi spiller musik til bryllup spiller vi normalt 3 sæt af 45 minutter, med et kvarters pause mellem hvert sæt. Når vi er færdige, kl ca 2:30, har gæsterne ofte danset så meget at deres fødder trænger til et hvil – bryllupsdage kan være meget lange og specielt for den ældre del af publikum er det meget passende ikke at stoppe for sent. Nogen gange er publikum dog utrættelige og så er det muligt at bestille et sæt mere.

Hyggemusik under bryllupsmiddagen

Musik under maden til et bryllup er en delikat sag. Vi synes ofte det kan blive for meget hvis der sidder en klaverbokser og spiller i 6 stive timer fra 18-24… Istedet tilbyder vi en løsning hvor vi sætter musikudstyret op før gæsterne ankommer og så spiller 2 personer fra bandet lidt hygge-baggrunds-musik mens gæsterne ankommer og fx får en velkomstdrink. Når gæsterne går i gang med maden holder vi pause så folk kan få ro til at snakke sammen. Indtil midnat hvor vi sætter ind med dansemusik spiller vi i udvalgte perioder i løbet af aftenen så det skaber en rigtig god stemning, men ikke bliver for meget. Denne løsning vil vi anbefale hvis du gerne vil have en eller form for musik under maden. Alternativt har vi også kontakt til en rigtig dygtig dinnerpianist.

Musik til bryllup skal være til alle aldre

Der er mange forskellige former for musik til bryllup. Det du får med Landsholdet er en mere harmonisk og charmerende oplevelse, der ikke blæser gæsterne bagover. Vi kan sagtens skrue op så der er rigeligt med tryk på kedlerne, men den feedback vi ofte får fra publikum er at det er dejligt med musik til bryllup der er afmålt sådan at både den 72 årige bedstemor og den 15 årige søn får en positiv oplevelse. Det er den særlige akustiske stil der gør det muligt at give den gas, at spille dansegulvet op og levere et drøn af en fest, men uden at det bliver for larmende.

Vi har ikke en fast uniform eller dresscode når vi spiller, men tager selvfølgelig altid tøj på der passer til det arrangement vi skal spille til. Vi har base i København, men spiller også gerne rundt omkring på sjælland, resten af landet eller i det store udland.


Se video med Landsholdet Live

Se og hør 3 sange fra Landsholdets repertoire: “Kun For Mig” med Medina, “Sweet Home Alabama” med Lynyrd Skynyrd, og “Ayo Technology” med Milow.Del på sociale medier


Bliv kontaktet

Vi ringer dig op og tager en uforpligtende snak om livemusik til dit arrangement.