Landsholdet spiller live musik til bryllup og firmafest i København og omegn

Live musik

Landsholdet er et partyband, som har stor erfaring med live musik til mange forskellige begivenheder. Vi har festen og stemningen i højsædet og spiller covernumre af kendte kunstnere, både danske og udenlandske. Som akustisk trio med sang, guitar og cujon er vi det oplagte valg til både små og store fester: fødselsdage, firmafester, bryllupper og meget andet. Vi har sans for musik til både den intime middag og det helt store show. Vi har priser fra 7000 kr, og priserne for vores mest brugte løsninger ligger mellem 10 og 16000 kr.

Musik til tiden

Det er selvfølgelig helt op til dig hvad tidspunkt du synes vi skal spille. Det kan være om dagen, tidligt på aftenen eller sent på natten og det kommer jo helt an på arrangementet. Ofte går vi på kl ca 22 og spiller til kl ca 01. Det passer meget godt til de fleste fødselsdage og firmafester, hvor der skal spises middag først og dernæst spilles op til dans. Til mange bryllupper er middagen så lang at det passer bedre at starte kl ca 23:45 (med brudevals) og spille til kl ca 02:30. Vi kan også spille længere eller kortere tid, og er i det hele taget ret fleksible med hensyn til tidspunkter.

Dæmpet hyggemusik eller fuld fart på festen

Vi spiller som udgangspunkt 3 sæt af 45 minutter, med et kvarters pause mellem hvert sæt. Det passer til de fleste lejligheder. Hvis publikum bare ikke kan få nok, er det muligt at bestille et ekstra sæt på aftenen. Nogen gange spiller vi også allerede under maden – bare lidt afdæmpet, så folk stadig kan snakke sammen – og så skruer vi op senere.

For to eller tusind?

Vi har spillet for publikummer af alle størrelser. Fra 15 mennesker på den lokale pub, til 500 mennesker til firmafest – det har altid været en succes, og en positiv oplevelse. Normalt passer det fint til vores trio med et publikum på mellem 25 og 250 mennesker. Ved færre mennesker kan man overveje at booke os som duo og ved flere mennesker kan man med fordel udvide. Det kan vi nemt vejlede dig i hvis du fortæller os lidt om dit arrangement.


Se video med Landsholdet Live

Se og hør 3 sange fra Landsholdets repertoire: “Kun For Mig” med Medina, “Sweet Home Alabama” med Lynyrd Skynyrd, og “Ayo Technology” med Milow.Del på sociale medier


Bliv kontaktet

Vi ringer dig op og tager en uforpligtende snak om livemusik til dit arrangement.