Landsholdet er et festband fra København

Festband

Landsholdet er et festband der har spillet til flere hundrede fester rundt om i ind- og udland. Landsholdet kan bookes til bryllupper, firmafester, receptioner, fødselsdage og andre festlige lejligheder.

Et festband der altid rammer stemningen

Når vi spiller musik til et bryllup eller en firmafest, så går vi målrettet efter at ramme den stemning der virker til et givent publikum. Det betyder at hver koncert er unik. Vi har selvfølgelig en lang række numre som vores erfaring fortæller os ofte virker, men så snart vi har spillet de første par numre, begynder vi at kunne lure stemningen, på publikums reaktion, og vi begynder stille og roligt og tilpasse sætlisten derefter. Det gør vi så som festband hele aftenen, så vi på den måde styrer publikum der hen hvor vi kan se at de hygger sig.

Hvorfor en akustisk stil som festband?

Musikerne i Landsholdet spiller også i andre konstellationer og typisk store bands med meget lyd, elguitarer og trommesæt osv. Det har vist sig at Landsholdet med sin akustiske lyd er særligt velegnet som festband til små til mellemstore bryllupper og firmafester. Vi larmer og fylder ikke lige så meget som andre bands, men der er stadig masser af gejst og power til en festlig aften på dansegulvet.

Et alsidigt repertoire

Vores repertoire er lavet ud fra 3 parametre: Kan vi selv lide nummeret, siger vores erfaring os at publikum vil kunne lide det, og sætter det gang i en fest eller på anden måde støtter op om den stemning vi gerne vil skabe. Vi har en stor kærlighed for en lang række genrer, så vi kan finde numre vi kan lide med mange forskellige udtryk og i mange forskellige stilarter.

Festband med stort F

Som regel er der kun ét succeskriterie der betyder noget til vores koncerter: Publikum skal have et brag af en fest. Der er flere veje derhen, men som festband ved vi altid hvor målet er. Vi elsker den stemning hvor publikum, lyd, fest, musik, og smil går op i en højere enhed og med Landsholdet som festband er der garanti for at vi leverer den vare.

Festbandet fra København

Landsholdet har udgangspunkt i København og det er derfor nemmest og billigst at lave koncerter med Landsholdet i København og omegn. Vi tager dog også gerne rundt i landet, og har faktisk også spillet i udlandet ved flere lejligheder. Book Landsholdet som festband før din nabo – det vil du ikke fortryde!


Se video med Landsholdet Live

Se og hør 3 sange fra Landsholdets repertoire: “Kun For Mig” med Medina, “Sweet Home Alabama” med Lynyrd Skynyrd, og “Ayo Technology” med Milow.Del på sociale medier


Bliv kontaktet

Vi ringer dig op og tager en uforpligtende snak om livemusik til dit arrangement.