landsholdet er et coverband fra københavn der spiller livemusik til din fest

Coverband

I Landsholdet er vi et coverband vis fornemste opgave er at levere tæske lækker livemusik til din fest, og vi spiller derfor covernumre af de bedste kendte hits fra de sidste 4 årtier.

Et akustisk coverband

Landsholdet har gjort det til sin specialitet at spille coverversioner af alle de store hits, udsat for akustiske instrumenter. Vi består af to akustiske guitarer og en cajon. En Cajon er et slagtøjsinstrument som ligner en lille trækasse, men som kan gøre det ud for et helt trommesæt. Når vi sætter et par mikrofoner til og den bliver udsat for Jonas’s trommeslager-hænder så er det imponerende meget lyd der kommer ud af sådan en lille kasse. De akustiske guitarer har selvfølgelig også mikrofoner i sig, så der er masser af power og volume til dansegulvet, men det har alligevel ikke den samme larmende fornemmelse som et normalt coverband med rigtige trommer og elguitarer.

Coverbandet der passer til din fest

Fordi vi er et akustisk coverband fylder vi også lidt mindre end andre bands og det er derfor oplagt til små og mellemstore bryllupper, fødselsdage og firmafester. Vi tilpasser altid opstilling, lyd og repertoire efter de pågældende rammer og det pågældende selskab.

Hvilke covers spiller vi?

Vores repertoire bliver helt klart dannet ud fra 3 forskellige punkter: 1. Bliver vi selv fanget af nummeret? 2. Vil publikum kunne lide nummeret? 3. Sætter nummeret gang i en fest eller skaber den stemning vi gerne vil lave. Vi spiller numre indenfor en lang række genre, fx pop, rock, funk, disco, r’n’b, blues, rock’n’roll, club, danske hits m.m. – men vi må indrømme at vi har en forkærlighed for noget der virkelig groover.

Book Landsholdet som coverband før din nabo

Kontakt os så snart du har en dato for dit arrangement. Vi kan jo desværre kun spille ét sted ad gangen og i højsæsonen bliver datoerne typisk booket ca et halvt år i forvejen. Der er to højsæsoner: Bryllupper og sommerfester ligger typisk fra maj til august, og julefrokosterne i november og december. Resten af året er det nemmere at booke en dato med kort varsel. Kontakt os uanset hvad så snart du har din dato – og book landsholdet som coverband før din nabo!


Se video med Landsholdet Live

Se og hør 3 sange fra Landsholdets repertoire: “Kun For Mig” med Medina, “Sweet Home Alabama” med Lynyrd Skynyrd, og “Ayo Technology” med Milow.Del på sociale medier


Bliv kontaktet

Vi ringer dig op og tager en uforpligtende snak om livemusik til dit arrangement.