Vil du booke band til bryllup eller firmafest? Så prøv Landsholdet

Band til bryllup

Landsholdet er det oplagte valg af band til bryllup eller anden festlig lejlighed. Vi leverer top musikalsk underholdning til dansegulvet og din garanti for en hyggelig aften.

Et akustisk band til dit bryllup

Landsholdet er et akustisk partyband der passer perfekt til små og mellemstore bryllupper og firmafester. Fordi vi spiller på akustiske instrumenter larmer og fylder vi mindre end andre bands der fx spiller med stort trommesæt og elguitar osv. Vi spiller med 2 akustiske guitarer og en cajon, som er en trækasse der overraskende nok kan gøre det ud for et helt trommesæt. Den akustiske lyd er varm og naturlig at høre på, og vi hører ofte at de ældre mennesker i et selskab oplever at de mod forventning ikke behøver at flygte mod den nærmeste udgang så snart partybandet skruer op for dansegulvet. Det betyder dog ikke at der ikke er masser af power til at have fuld knald på dansegulvet. Vores filosofi er at når man er et band til bryllup skal der både være plads til at sidde og hyggesnakke med børnene og de ældre bagerst i lokalet, alt imens den får max gaz for resten af selskabet på dansegulvet.

Dit bryllup skal have det helt rigtige band

Det er ikke kun repertoire og evner der gør et godt band til det rigtige band til bryllup eller lignende. Vi har selvfølgelig et hovedfokus på vores musikalske output. Men vi har også fokus på de andre ting der gør at man tør lægge sin aften i hænderne på et band. Vi står for en tjekket kommunikation hvor alle aftaler er på plads, og vi tilbyder rådgivning. Vi har jo af gode grunde en del mere erfaring i bryllupper end de fleste (det er de færreste der kan prale af at have været med til flere hundrede bryllupper). Den erfaring gør at man altid kan tale med os hvordan man normalt gør, og hvad vores erfaring er i forhold til hvad der fungerer godt på sådan en aften.

Band til bryllup, fødselsdag eller firmafest

Landsholdet har spillet flere hundrede jobs de sidste 10 år, og de fleste har været bryllupper, fødselsdage eller firmafester. Til mange bryllupper starter vi med at spille brudevals kl 23:45 og starter derefter op med fuld tryk på dansegulvet i 3 gange 45 minutter med et par enkelte pauser undervejs. I pauserne kan vi sætte musik på over vores store gode anlæg eller hvis der også er en DJ kan Dj’en tage over i pauserne. Nogle gange spiller vi også dinner, men ikke som du kender det fra en dinnerpianist hvor der er væg-til-væg musik under hele middagen og musik til fællessangene. Istedet har vi en version som vi synes fungerer rigtig godt: Vi kommer og stiller hele bandet op allerede tidligt på eftermiddagen før receptionen (normalt ankommer vi som band til bryllup ca halvanden time før showtime). Når gæsterne ankommer til velkomstdrinks på terrassen står bandet allerede og spiller hyggemusik i baggrunden. Det gør vi så igen på velvalgte tidspunkter i løbet af aftenen hvor det giver mening, fx under kaffen, mellem hovedret og dessert eller lignende, men altså ikke med non-stop musik mens folk sidder og spiser. Det er en smagfuld måde at spille dinner på som vi synes fungerer rigtig godt.

Book Landsholdet som band til bryllup eller firmafest – før din nabo!

Hvis du er interesseret i at booke et band til bryllup eller anden festlig lejlighed er du velkommen til helt uforpligtende at kontakte os. Vi kan sikkert tilbyde nogle nye perspektiver på de tanker i har gjort jer om aftenen, og krydre med noget erfaring fra en utrolig mængde af bryllupsjobs igennem årene. Vi kan tilpasse bandets størrelse efter hvilken hvor stort arrangementet er og vi kan ligeledes tage mere eller mindre lyd og lysudstyr med. Har du brug for band til bryllup så book Landsholdet før din nabo – det kommer du ikke til at fortryde!


Se video med Landsholdet Live

Se og hør 3 sange fra Landsholdets repertoire: “Kun For Mig” med Medina, “Sweet Home Alabama” med Lynyrd Skynyrd, og “Ayo Technology” med Milow.Del på sociale medier


Bliv kontaktet

Vi ringer dig op og tager en uforpligtende snak om livemusik til dit arrangement.