Landsholdet gruppebillede - vi er musikere der spiller til fester og bryllupper

Om Bandet

Landsholdet er tre unge, erfarne musikere. Vi spiller fordi vi elsker at underholde og at skabe uforglemmelige øjeblikke for publikum til enhver festlig lejlighed. Vi har hver især mange års spilleerfaring og flere hundrede live-jobs på bagen.

Trioen Landsholdet har eksisteret siden 2009, hvor vi, efter at have spillet sammen på kryds og tværs i forskellige tidligere bands i mange år, besluttede at slå os sammen som en fast trio.


Text

Morten
Morten er Landsholdets forsanger og rytmeguitarist. Morten kan synge alt fra Johnny Cash til Medina og giver publikum en oplevelse af energi og nærvær, som sætter gang i enhver fest.
Med soulstemme og entertainertalent giver Morten musikken det endelige udtryk og har stor indflydelse på Landsholdets unikke lyd. Morten er frontmanden, hovedleverandøren af underholdning og energi. Han er Landsholdets angriber. Født i ’82.


Text

Bo
Bo er Landsholdets leadguitarist og musikalske omdrejningspunkt. Han kan spille hvad som helst på guitaren og mange festdeltagere har rocket betaget med på Bos lækre riffs og vilde soloer. Bo er ligesom Jonas udtaget til at synge kor på Landsholdet. Bo har en universitetsuddannelse i Musikvidenskab. Han har erfaringer fra utallige bands, live-jobs i forskellige genrer og studieproduktioner. Med sit musikalske overblik og sin evne til arrangere og iscenesætte er Bo Landsholdets midtbanegeneral. Født i ’82.


Text

Jonas
Jonas er Landsholdets percussionist og hovedleverandør af fede beats & rytmer, der holder dansegulvet kogende hele natten. På Landsholdet spiller Jonas “Cajon” – et opsigtsvækkende sydamerikansk slagtøjsinstrument – som på overraskende vis kan gøre det ud for et helt trommesæt. Jonas lever af at spille koncerter og undervise på trommer, og har stor erfaring fra mange bands & studieindspilninger. Med sine sikre, energiske beats skaber Jonas fundamentet og rygraden i musikken – han er med andre ord Landsholdets offensive forsvarskæde. Født i ’82.


Se video med Landsholdet Live

Se og hør 3 sange fra Landsholdets repertoire: “Kun For Mig” med Medina, “Sweet Home Alabama” med Lynyrd Skynyrd, og “Ayo Technology” med Milow.Del på sociale medier


Bliv kontaktet

Vi ringer dig op og tager en uforpligtende snak om livemusik til dit arrangement.